MJO Sikkerhet?

Høy Standard & God Service

  • Hos MJO Sikkerhet vet vi at vekterne er kjernen i vår virksomhet. Vi vet også at utførelsens av tjenesten handler om hvor god vekteren er. Derfor investerer vi i våre vektere, både når det gjelder opplæring, utstyr og utvikling. Våre vektere er håndplukket og gjennomgår opplæring for å sikre at de er forberedt på å møte forskjellige situasjoner. De utmerker seg med sin robusthet, intelligens og pålitelighet, og de har evnen til å håndtere ulike situasjoner med ro og besluttsomhet. Her er noen av de egenskapene som gjør våre vektere solide:

    • Erfaring og kompetanse: Våre vektere har erfaring innen sikkerhetsbransjen.
    • Kommunikasjonsferdigheter: Vekterne våre har utmerkede kommunikasjonsferdigheter, noe som er avgjørende for å samhandle effektivt med kunder, publikum og nødetater.
    • Fysisk og mental kapasitet: Vekterne er i god fysisk form og har mental kapasitet til å håndtere stressende og potensielt ubehagelige situasjoner på en effektiv måte.
    • Kundeorientering: Vi legger stor vekt på kundeservice, og våre vektere er opplært til å være vennlige, hjelpsomme og respektfulle i alle interaksjoner. De er her for å gi trygghet og støtte til deres ansatte og besøkende.
    Velger du MJO Sikkerhet som din partner, vil du oppleve god verdi for pengene og topp kvalitet.

Forebygge

Vi ønsker alltid å forebygge uønskede hendelser og benytter flere metoder for å oppnå dette. Våre tiltak inkluderer synlig tilstedeværelse, samt etablering av kontakt og samtaler med folk i området.

Avverge

Våre vektere er trent til å avverge uønskede hendelser samt er godt skolerte i konflikthåndtering og førstehjelp. Dette for å kunne håndtere ulike situasjoner effektivt og forsvarlig.

Avdekke

MJO har ressurser og et ønske om å avdekke kriminalitet og uønskede hendelser. Vår forpliktelse er å yte god service og gjøre vårt beste for å avdekke hendelser.

MJO er et profesjonelt og ambisiøst team som hver dag jobber hardt for å sikre personer, eiendommer og eiendeler. Våre vektere opprettholder høye standarder, noe som gjør en MJO Vekter til et solid, robust og pålitelig valg med sunn god fornuft som grunnlag.

Strengere krav til våre vektere sikrer at  kunden kan forvente en god standard og kvalitet uavhengig hvilken vekter som er på jobb.  




Kort vei mellom operativt personell og administrativ ledelse
 er en stor fordel fordi det muliggjør raskere beslutningstaking, bedre kommunikasjon, og mer effektiv problemløsning. Kort vei mellom operativt personell og administrativ ledelse fremmer også en mer fleksibel og responsiv organisasjon, som kan tilpasse seg endringer og kundebehov raskere enn konkurrentene. Dette fører til økt kundetilfredshet og bedre tilpasning til markedskrav.

VI legger stor vekt på at våre tjenester skal være lønnsomme og effektive. Kundetilfredshet er avgjørende, og derfor tilbyr vi fleksible og spennende tjenester som ganger kunden.

Som en ny oppstartet virksomhet verdsetter vi hver kunde ekstra mye og håper at de finner glede og spenning i å velge et lokalt vaktselskap. Vi strekker oss langt for å levere best service, samtidig som vi opprettholder kvalitet.

Vi tilpasser alltid tjenestene etter kundenes behov, og gjennom en dialog finner vi sammen gode løsninger. MJO skal være kjent for fleksibilitet og enkel kommunikasjon.

Vi ønsker alltid en uforpliktende prat for å svare på spørsmål eller for å bli bedre kjent med potensielle kunder. MJO har som ny oppstartet mye å bevise så vi legger sjela vår i å gjøre kundene og partnerne våre maksimalt fornøyde. 

Prismessig er vi konkurransedyktige sammenlignet med andre vaktselskap og vi akter å prise oss under andre vaktselskap grunnet våre lave driftskostnader. Samtidig som vi opprettholder vår høye standard på tjenestene.

MJO tilbyr toppkvalitet innen innbrudds-, brann- og vannalarmer, samt kameraovervåkning gjennom pålitelige samarbeidspartnere.

Vi tilbyr tjenester innen tyverisikring og tilbakeføring av tyvgods noe som er unikt sammenlignet med tradisjonelle vaktselskap.

Møt Noen Av Vårt Dyktige Team

Nøkkelpersonell MJO Sikkerhet AS

Økonomisjef

Økonomisjef

CEO

CEO

Markedsføringssjef

Markedsføringssjef