Sikkerhetsabonnement

Sikkerhetsabonnement gir deg best verdi for pengene og maksimalt effekt av sikkerhetsproduktene i vår nettbutikk

Vaktsentral Og Overvåkning

Vår vaktsentral er bemannet døgnet rundt av erfarne sikkerhetseksperter som overvåker alle alarmer og hendelser. Ved eventuelle alarmer vil vaktsentralen umiddelbart vurdere situasjonen, kontakte deg for å bekrefte hendelsen, og om nødvendig, koordinere med lokale myndigheter for rask respons. Dette gir et ekstra lag med sikkerhet og trygghet, da vi har en profesjonell til å håndtere enhver nødsituasjon.

Patruljering i Nabolag

For å ytterligere styrke sikkerheten i ditt område, tilbyr vi regelmessige sikkerhetspatruljer. Våre sikkerhetspersonell utfører planlagte og sporadiske patruljer i nabolaget ditt for å forebygge kriminalitet og opprettholde en trygg atmosfære. Dette fungerer som en avskrekkende faktor for potensielle kriminelle og gir deg en ekstra følelse av sikkerhet. Her må nabolaget eller sameiene bli enige og gå sammen for denne tjenesten.

Tilbakeføring av Tyvgods

I tilfelle tyveri er vi her for å hjelpe deg med å spore og tilbakeføre stjålne eiendeler. Vi samarbeider tett med politiet for å identifisere og hente tilbake tyvegods, og vi gir deg oppdateringer gjennom hele prosessen. Vårt mål er å minimere tapene dine og bidra til at du får tilbake eiendelene dine så raskt som mulig.

Fleksible Løsninger og Tilpasning

Vi forstår at hver kunde har unike behov og krav, og derfor tilbyr vi fleksible sikkerhetsløsninger som kan tilpasses ditt spesifikke scenario. Enten du trenger ekstra beskyttelse for en stor eiendom eller spesifikke sikkerhetsfunksjoner for en liten leilighet, er vi her for å skreddersy en løsning som passer akkurat for deg.

 

Dedikert Kundeservice og Støtte

Vi er forpliktet til å gi deg den beste kundeopplevelsen:

  • Personlig Rådgivning: Vårt team av sikkerhetseksperter er tilgjengelige for å gi deg råd og støtte. Vi hjelper deg med å forstå alle aspekter av sikkerhetssystemet ditt og gir deg anbefalinger for å forbedre sikkerheten ytterligere.

  • Kontinuerlig Forbedring: Vi overvåker og evaluerer kontinuerlig våre tjenester for å sikre at vi leverer høy kvalitet og oppfyller dine forventninger. Vi tar imot tilbakemeldinger fra kundene våre og gjør nødvendige forbedringer for å sikre at du alltid er fornøyd.

Områdesikkerhet

Det skal være trygt å gå på jobb

Tilgjengelighet og Trygghet for Ansatte

Vår høyeste prioritet er å være tilgjengelige for deres ansatte og sikre deres trygghet på arbeidsplassen. Vi forstår at et trygt arbeidsmiljø er essensielt for trivsel og produktivitet. Vårt mål er derfor å skape en trygg atmosfære hvor alle ansatte kan føle seg beskyttet og verdsatt.

 

Fokus på Trygghet på Arbeidsplassen

Det er avgjørende for oss at det skal være trygt å gå på jobb hver eneste dag. Vi legger stor vekt på sikkerheten til alle ansatte og tar dette ansvaret svært alvorlig. For å oppnå dette, implementerer vi en rekke sikkerhetstiltak som er skreddersydd for å møte de spesifikke behovene på deres arbeidsplass. Våre vektere er også eksperter på å håndtere tyveri.

 

Bidra til Sikkerhet og Forebygging

Vår rolle går utover bare å respondere på hendelser – vi er også dedikerte til å forebygge og avdekke uønskede hendelser før de skjer. Ved å implementere proaktive sikkerhetsstrategier kan vi redusere risikoen for kriminalitet, ulykker og andre farer som kan true sikkerheten på arbeidsplassen.

 

God Service og Profesjonelle Vektere

Vi er stolte av å tilby god service gjennom våre høyt kvalifiserte og profesjonelle vektere. Våre vektere er ikke bare trent i å håndtere nødsituasjoner effektivt, men også i å yte en vennlig og hjelpsom service til ansatte og besøkende. Deres tilstedeværelse gir en følelse av trygghet og beroligelse for alle på arbeidsplassen.

 

Assistansealarm - Hjelp Kun Et Trykk Unna

En av våre viktigste sikkerhetstiltak er vår avanserte assistansealarm. Denne alarmen er designet for å være enkel å bruke og gir umiddelbar tilgang til hjelp når det trengs mest. Med bare et trykk på alarmen, vil ansatte kunne varsle vekter som vil respondere øyeblikkelig. Dette systemet sikrer at hjelp alltid kun er et trykk unna.

 

Proaktive Tiltak for Økt Sikkerhet

Vi tilbyr også en rekke proaktive tiltak for å øke sikkerheten ytterligere:

  • Risikovurderinger: Vi gjennomfører grundige risikovurderinger av arbeidsplassen for å identifisere potensielle sikkerhetsrisikoer og utarbeide effektive strategier for å håndtere dem.
  • Sikkerhetsopplæring: Vi tilbyr opplæringsprogrammer for ansatte, slik at de kan lære å gjenkjenne og reagere på sikkerhetstrusler på en effektiv måte.
  • Sikkerhetsrutiner: Vi hjelper med å etablere og implementere klare sikkerhetsrutiner og prosedyrer som ansatte kan følge for å minimere risikoen for uønskede hendelser.

Samarbeid og Tilpasning

Vi tror på viktigheten av samarbeid med våre kunder for å skape de beste sikkerhetsløsningene. Ved å forstå deres unike behov og utfordringer, kan vi tilpasse våre tjenester for å gi optimal beskyttelse. Vi er alltid åpne for tilbakemeldinger og er villige til å justere våre strategier for å møte deres krav på best mulig måte.

 

Trygghet Gjennom Teknologi og Menneskelig Innsats

Vår tilnærming kombinerer teknologi med menneskelig innsats. Vi bruker de nyeste sikkerhetsløsningene, inkludert kameraovervåking, alarmsystemer og varesikring, samtidig som vi sørger for at våre vektere er godt forberedt på å håndtere enhver situasjon. Dette sikrer en helhetlig sikkerhetsstrategi som dekker alle aspekter av deres arbeidsmiljø.

 

Bomiljøvakthold

Du trenger ikke sikkerhetsløsninger før du trenger det, og dersom du ikke har det kan det være for sent

Bomiljøvakthold

MJO Sikkerhets hovedmål er å beskytte personer og eiendom. Det kan være skremmende når fremmede bryter seg inn i hjem og utfører kriminelle handlinger. Å ha vektere i nærheten, klare til å rykke ut for å forebygge eller avverge slike situasjoner, gir en ekstra trygghet. 

Vi i MJO Sikkerhet forstår hvor viktig det er å føle seg trygg i sitt eget hjem. Vårt hovedmål er å beskytte både personer og eiendom, og vi tar denne oppgaven svært alvorlig. Når fremmede bryter seg inn i hjem eller utfører kriminelle handlinger i nabolag kan det være en svært skremmende opplevelse som setter dype spor hos de berørte. For å bekjempe denne frykten og sørge for maksimal sikkerhet, tilbyr vi tjenester som sørger for at hjelpen alltid er nær.

 

Ved å ha vektere i nærheten som er klare til å rykke ut på kort varsel, kan vi forebygge og avverge potensielt farlige situasjoner før de eskalerer. Våre vektere er godt trente og har erfaring med å håndtere en rekke ulike scenarier, fra innbrudd og tyveri til nødsituasjoner som brann og medisinske kriser. Dette gir våre kunder en ekstra trygghet i hverdagen, vel vitende om at profesjonell hjelp er like rundt hjørnet.

Vi stopper imidlertid ikke ved å tilby sikkerhetsutstyr og vektertjenester. Vi er også dedikerte til å arbeide sammen med nabolag og borettslag for å styrke den kollektive beredskapen og sikkerheten. Våre eksperter kan komme med anbefalinger og råd om hvordan man best kan beskytte sitt område mot kriminalitet og ulykker.

Ved å styrke sikkerheten i ditt nabolag eller borettslag bidrar vi til å skape et trygt og sikkert miljø for alle som bor der. Vår tilnærming er helhetlig og inkluderer både preventive tiltak og rask respons på hendelser. Vi ønsker å være en pålitelig partner i sikkerhet, og vårt mål er å gi våre kunder ro i sinnet ved å vite at de og deres eiendom er godt beskyttet.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby topp kvalitet på sikkerhetsutstyr som boligalarmer, innbruddsalarmer og brannalarmer. Disse systemene er utviklet med den nyeste teknologien for å sikre maksimal pålitelighet og effektivitet.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller råd om Bomiljøvakthold

Tyverisikring

Sikre dine eiendeler før det er for sent med våre produkter og tjenester

Tyveri Av Eiendeler Har Skutt I Været!

MJO er dedikert til å beskytte personlige eiendeler som sykler, biler, båter og mer, og våre effektive og rimelige metoder har vist seg å være svært pålitelige. I en tid med økende kriminalitet, tilbyr vi spesifikke løsninger for å bekjempe tyveri av personlige eiendeler. Dyre egenandeler og lang behandlingstid er vanlig dersom du blir frastjålet en eiendel. Det kan ta måneder før du får eiendelen tilbake. 

Vi i MJO forstår verdien av dine personlige eiendeler. Enten det er din trofaste sykkel, din pålitelige bil eller din kjære båt, så representerer disse eiendelene mer enn bare ting. Vår dedikasjon til å beskytte disse eiendelene er drevet av vår forpliktelse til å sikre at du kan nyte dem uten bekymring.

Effektive og Rimelige Metoder

Vi tilbyr en rekke effektive og rimelige metoder for å beskytte dine eiendeler. Våre løsninger er utviklet med tanke på både pålitelighet og kostnadseffektivitet, slik at du kan få den beskyttelsen du trenger uten å sprenge budsjettet. Her er noen eksempler på hva som kan sikres og hvordan, men alt av eiendeler kan beskyttes av MJO Sikkerhet:

  1. Sykler:

    • Sporingsenheter: Vi tilbyr avanserte sporingsenheter som kan monteres diskret på sykkelen din. Disse enhetene gir nøyaktig lokalisering, slik at du kan finne igjen sykkelen din dersom den blir stjålet.
    • Sikkerhetslåser: Våre sikkerhetslåser er laget av materialer som er vanskelige å kutte eller bryte, noe som gjør det mye vanskeligere for tyver å stjele sykkelen din.
  2. Biler:

    • Alarm- og sporingssystemer: Våre bilalarmer og GPS-sporingssystemer varsler deg umiddelbart ved uautorisert adgang og lar deg spore bilens posisjon i sanntid.
    • Startspesifikke låser: Vi tilbyr også startspesifikke låser som forhindrer tyver fra å starte bilen uten riktig nøkkel eller kode.
  3. Båter:

    • Sikkerhetslåser: Våre sikkerhetslåser er laget av materialer som er vanskelige å kutte eller bryte, noe som gjør det mye vanskeligere for tyver å stjele båten din.
    • Sporingssystemer: GPS-basert sporing av båter gir mulighet til å overvåke båtens posisjon til enhver tid og øker sjansen for å få den tilbake ved tyveri.

Vår erfaring og ekspertise innen sikkerhet har gjort oss til en pålitelig partner for mange. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og tilpasse våre tjenester for å møte dine behov og utfordringer. Med MJO kan du være sikker på at dine personlige eiendeler er godt beskyttet mot tyveri og andre trusler.

MJO Sikkerhet er det eneste vaktselskapet som tilbyr Tilbakeføring av Tyvgods dersom du blir frastjålet din eiendel. Enten gjennom vårt sikkerhetsabonnement eller gjennom en engangspris.

Vi er stolte av å kunne tilby løsninger som ikke bare er effektive, men også økonomisk tilgjengelige for alle. Ved å velge MJO får du den tryggheten du trenger for å kunne nyte dine eiendeler uten konstant bekymring for sikkerheten.

 

Vakthold

Vi passer på det du vil sikre

Varierte Former for Vakthold

Hos MJO forstår vi at ulike situasjoner og miljøer krever forskjellige tilnærminger til sikkerhet. Derfor tilbyr vi en rekke vaktholdtjenester som kan tilpasses for å møte de spesifikke behovene til våre kunder. Våre tjenester inkluderer både stasjonært og mobilt vakthold, som hver for seg gir unike fordeler og sikrer omfattende beskyttelse.

 

Stasjonært Vakthold

Stasjonært vakthold innebærer tilstedeværelse av vektere på faste steder. Dette kan være ideelt for bedrifter, byggeplasser, kontorbygg, nabolag og andre områder hvor konstant overvåkning er nødvendig. Våre stasjonære vektere har følgende oppgaver og egenskaper:

  • Kontinuerlig overvåking: Våre vektere sørger for kontinuerlig overvåking av området, noe som avskrekker potensielle inntrengere og kriminelle handlinger.
  • Adgangskontroll: Vekterne kontrollerer og registrerer alle som går inn og ut av området, og sørger for at kun autorisert personell har tilgang.
  • Håndtering av nødsituasjoner: Vekterne er trent til å reagere raskt på nødsituasjoner som brann, medisinske nødsituasjoner og sikkerhetstrusler. De kan tilkalle nødtjenester og iverksette nødvendige tiltak for å beskytte liv og eiendom.
  • Rapportering: Vekterne fører detaljerte rapporter om hendelser og mistenkelig aktivitet, noe som hjelper med å identifisere og forebygge fremtidige sikkerhetsproblemer.

Mobilt Vakthold

Mobilt vakthold innebærer at vekterne patruljerer et større område, enten til fots eller med kjøretøy. Dette er spesielt nyttig for store eiendommer, parkeringsplasser, boligområder og borettslag. Våre mobile vektere tilbyr følgende fordeler:

  • Fleksibilitet og dekning: Mobilt vakthold gir fleksibilitet til å dekke store områder effektivt. Vekterne kan raskt forflytte seg til forskjellige deler av området og sørge for at alle hjørner er beskyttet.
  • Overvåking av flere områder: Vekterne kan overvåke flere områder i løpet av en patruljeringsrunde, noe som øker sikkerheten i hele området.
  • Rask respons: Mobile vektere kan raskt respondere på alarmutløsninger eller mistenkelige aktiviteter, og sørge for at situasjoner håndteres effektivt.
  • Synlig tilstedeværelse: Den synlige tilstedeværelsen av patruljerende vektere fungerer som en sterk avskrekking mot kriminalitet. Potensielle inntrengere og vandaler vil tenke seg om to ganger før de forsøker å begå ulovlige handlinger.

Møte Deres Behov for Ekstra Trygghet

Vi forstår at hver kunde har unike sikkerhetsbehov, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer best for deres situasjon. Enten det er behov for stasjonært vakthold på et kontorbygg eller mobilt vakthold i et boligområde, er vi klare til å tilpasse våre tjenester for å møte deres spesifikke krav.

Sivilt Vakthold

En av de mest spennende tjenestene vi tilbyr

Effektivitet av Sivilt Vakthold

Sivilt vakthold er en effektiv tilnærming for å avdekke kriminalitet. Ved å benytte sivile vektere som ikke skiller seg ut som tradisjonelle sikkerhetsvakter, kan vi observere og dokumentere mistenkelig aktivitet uten å vekke mistanke. Dette gir oss muligheten til å identifisere og håndtere sikkerhetstrusler på en mer diskret og effektiv måte.

Avdekking av Spesifikke Kriminalitetsutfordringer

Hvis dere står overfor spesifikke utfordringer med kriminalitet eller brudd på rutiner som dere ønsker å avdekke, er sivilt vakthold en ideell løsning. Våre sivile vektere kan integreres sømløst i miljøet, enten det er på en arbeidsplass, i et butikkområde, eller i et boligområde, og operere uten å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Dette gjør det mulig for oss å observere og dokumentere hendelser i sanntid, samt samle bevis som kan brukes til å ta nødvendige tiltak.

Diskresjon

En av de største fordelene med sivilt vakthold er vår evne til å operere med en høy grad av diskresjon. Våre sivile vektere er trent til å utføre sine oppgaver uten å skille seg ut unødvendig, noe som er avgjørende for å opprettholde et normalt miljø mens vi samtidig overvåker og avdekker kriminalitet. Denne diskresjonen sikrer at vi kan utføre våre oppdrag effektivt uten å forstyrre daglige aktiviteter eller skape en følelse av utrygghet blant ansatte og besøkende.

Bruksområder for Sivilt Vakthold

Sivilt vakthold er allsidig og kan brukes i en rekke situasjoner:

  1. Butikker og Kjøpesentre:

    • Tyveri og svinn: Sivile vektere kan blande seg med kundene og identifisere butikktyveri eller interne svinn uten å bli lagt merke til. De kan også overvåke ansattes etterlevelse av sikkerhetsprosedyrer.
  2. Arbeidsplasser:

    • Rutinebrudd: På arbeidsplasser kan sivile vektere observere og dokumentere brudd på interne rutiner og prosedyrer. Dette kan inkludere alt fra sikkerhetsbrudd til ineffektiv praksis som påvirker produktiviteten.
  3. Boligområder:

    • Nabolagssikkerhet: I boligområder kan sivile vektere patruljere og observere uvanlig aktivitet, identifisere potensielle trusler og rapportere om kriminalitet uten å skape uro blant beboerne.
  4. Arrangementer:

    • Publikumsobservasjon: På offentlige arrangementer kan sivile vektere blande seg med publikum for å oppdage mistenkelig atferd, narkotikabruk, eller andre ulovlige aktiviteter, og sørge for at sikkerheten opprettholdes uten å forstyrre arrangementet.

Opplæring og Kompetanse

Våre sivile vektere gjennomgår omfattende opplæring for å sikre at de kan utføre sine oppgaver effektivt og diskret. Opplæringen inkluderer:

  • Observasjonsteknikker: Trening i å observere og dokumentere mistenkelig aktivitet uten å bli lagt merke til.
  • Kommunikasjon: Effektive kommunikasjonsevner for å rapportere hendelser og samarbeide med andre sikkerhetspersonell og politimyndigheter.
  • Håndtering av konflikter: Ferdigheter i å håndtere potensielt konfliktfylte situasjoner på en rolig og profesjonell måte.

Resultater og Dokumentasjon

Gjennom vår praksis med sivilt vakthold kan vi levere detaljerte rapporter og dokumentasjon som kan brukes til å forbedre sikkerheten og håndtere spesifikke utfordringer. Våre rapporter inkluderer:

  • Detaljerte observasjoner: Nøyaktig beskrivelse av hendelser, mistenkelig aktivitet og brudd på rutiner.
  • Bevismateriale: Fotografi, video og annen dokumentasjon som kan brukes i etterforskning eller rettslige prosesser.
  • Anbefalinger: Forslag til tiltak for å forbedre sikkerheten og forebygge fremtidige hendelser.